HTML

Klimóné Csongovai Hilda

Az írás ventillálás. Leírom amit érzek és jobban vagyok.

Friss topikok

Címkék

2/3 (2) 2012 (1) adó (1) agresszió (1) agy (1) alkalmatlanság (1) államtitkár (1) arrogancia (1) bajnai (1) balázs (1) baloldal (1) barátság (1) békemenet (1) betyársereg (1) blog (1) bukás (1) buli (1) civil (1) civilek (4) csador (1) család (1) csőd (1) demokrácia (4) demonstráció (2) diákok (2) diktatúra (7) dk (1) drog (1) egyetemisták (1) egyház (1) egyházak (1) egykulcsos (1) éhezés (1) éhség (1) éhséglázadás (2) éhségmenet (6) éhségsztrájk (1) ellenség (1) elszigetelődés (1) elszívás (1) elvtársak (1) ember (1) emberek (2) érdekek (2) erkölcs (1) erö (1) értékek (1) értelmiség (1) esély (1) eszementcia (1) etika (1) eu (3) európa (1) európai (1) fejlődés (1) félelem (3) felnőttek (1) fiatalok (1) gábor (1) gazdaság (3) gordon (1) gyerekek (2) gyurcsány (2) halál (1) halottak (1) hatalom (9) házasság (1) hazugság (1) hit (2) hoffmann (1) intézkedések (1) iq (1) iskola (2) iskolák (2) iványi (1) játék (1) jézus (2) jobboldal (1) jogbiztonság (1) jövő (1) káosz (1) kaposvár (1) karaktergyilkosság (1) kelet (1) képviselők (2) képzelt (1) kerekasztal (1) kilakoltatások (1) kiszámíthatatlanság (1) klubrádió (1) kolléga (1) kommunikáció (1) konfliktusok (1) kötés (1) közügy (1) közvélemény (1) kutatás (1) kutyák (1) lakhatási (1) lemondás (1) lmp (1) lúzerek (1) magyarország (1) malév (1) mámor (1) matolcsy (1) média (1) mediáció (1) mese (1) mszp (2) munkanélküliség (1) nagy (1) navarro (2) navarroék (1) nép (1) nyócév (1) oktatás (2) orbán (2) ortodox (1) orvosok (2) összefogás (3) ovi (1) párbeszéd (1) párt (2) pártok (4) pedagógusok (1) pénz (1) piac (1) politika (8) professzorok (1) puccs (1) röghöz (1) rózsa (1) sajtó (3) sajtószabadság (1) sötétség (1) szakemberek (1) szakmák (1) szavazás (1) szélhámosok (1) szélsőség (1) szeretet (2) szex (1) szolidaritás (3) támogatás (1) tanárok (2) többség (1) toldi (1) törzsfőnökök (1) új (1) urak (1) választás (1) vallás (1) város (1) vezetés (1) viktor (2) világvége (1) vipera (1) zelmútkétév (1) zelmútnyócév (2) zember (2) zemberek (8) zsidóság (1) Címkefelhő

Archívum

Nyílt levél a „Fidesz”-nek.

2012.02.05. 23:55 Hildaa

Most olvasom, hogy a szocialistákat sejti a „Fidesz” az éhségmenet mögött. Nyáron mögöttünk is őket gyanították Kaposváron és telefújta a várost ezzel a helyi-hű sajtó. Most is ez a forgatókönyv. Ismételten el kell mondanom, hogy az éhségsztrájkunk ötlete egy anyuka érdeme, amit meghirdettem és megszavaztuk. Ilyen egyszerű. A szocik, esetünkben Lamperth Mónika kifejezetten veszélyesnek tartotta, mellesleg ő is a sajtóból tudta meg, hogy mit csinálunk. A helyi MSZP ásványvizet hozott és aggódott. Ennyi. A szülői fórumon ismertem meg Lamperth Mónikát- ahová minden képviselőt meghívtunk, ám nem jöttek- tudom ciki, de ha nem mutatkozik be, nem jut eszembe a neve. Kedves „Fidesz”! Ne vegye már el annak az embernek a dicsőségét, aki ezt a menetet kitalálta. Ő maga, elkeseredettségében döntött így. Nem volt szüksége sem a szocikra, sem másra, nem „plagizált”. Nem politikus, nem zember, csak egy EMBER. Ha pedig az MSZP támogatja őket, annak csak örülni tudok. Ha a menetelők karaktergyilkossága a kiadott feladat, kicsit kreatívabban, ha lehet. Nem kell itt már senkit heccelni, meg biztatni, higgyék el, maguktól mennek. Lassan már a szocikat kell támogatni nekünk civileknek, mert ha valamit ők támogatnak, azt a Fidesz leszerepelteti. Rólunk pedig kiderül, hogy mi civilek, teljesen hülyék, vágómarhák vagyunk, és „csak úgy” lehet bennünket éhezni és fagyban-hóban, menetelni küldeni. Hát az eszem megáll! Ez gusztustalan, gonosz és alulmúlhatatlanul primitív akció, de már nem meglepő. Kaposvárról ismerjük. Ha ez így folytatódik, sok ilyen menet lesz. Több mint amennyi MSZP alapszervezet van.

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hilda.blog.hu/api/trackback/id/tr194070183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masenyka 2012.02.06. 10:12:16

Nem kell ezzel a mocskos fidesz bandával foglalkozni! Érzik, hogy itt a vég és okolnak, vagy legalább is szeretnének okolni mindenki mást a nyomorult pozíciójuk mentésének érdekébe.Nyomorult férgek!Azt javaslom,legyen minél több ilyen megmozdulás egyre több településről, és a végén egyesüljünk mindannyian, hogy elzavarhassuk ezt a mocskos bandát!

dr. shellfire 2012.02.06. 12:27:40

Csődben a Malév, lassan errefelé tart a MÁV, a BKV.
Nagyot csalódnék a fideszben, ha nem azt kommunikálná, hogy a nagyon hamarosan csak gyalog közlekedni tudó éhes embertömegekről is az mszp tehet.

Hildaa 2012.02.06. 14:56:07

Megtaláltam. 2011.16.23.kaposextra
Éheznek a balhéra?
Írnánk, hogy megint Toldi, de nem volna igaz. Rég le akartuk zárni
ezt az ügyet. Csakhogy szó sincs Toldiról, szó sincsen már gyerekekről.
Harc van. Nem kaposvári eszmevédő harcosok hozzánk
jönnek hangulatot kelteni. Célba vették Kaposvárt. Bár ma már
inkább visszakoznak, mert kiderült számukra is: nincs kitől és
nincs mitől óvni az iskola falait. Nemrég még bezárásról és lakatról
értekeztek. Csakhogy ezt már senki sem hiszi el Kaposváron.
Mi végre hát a nagy éhkopp?
Hogy az uborkaszezonra készülő bulvár média jóllakjon.
A kérdés csak az, hogy meddig tűrik még a kaposváriak ezt?
Meddig tűrik, hogy Fonyódról, Pécsről, Kaposfőről békétlenséget
szító emberek érkeznek egy olyan városba, amely nem a harcokkal,
hanem a békés építkezéssel, az együttműködéssel szerzett
országos megbecsülést az elmúlt években?
Vajon meddig tűrik a kaposváriak azt, hogy egy nyilvánvaló valótlansággal
viszik be a híradókba szeretett városukat? Meddig tűrik
azt, hogy volt SZDSZ-esek és a Gyurcsány vállán egykor miniszteri
pozícióért síró Lamperth Mónika ezzel a toldizással lassan már
mindannyiuk életét megkeseríti?
Míg ezek az idegenek a sajnos valóban megtévesztettekkel önként
éheznek, mi már bizony jóllaktunk. Sőt: torkig vagyunk ezzel a
koholt üggyel.

snipper 2012.02.06. 20:19:20

@Hildaa: Kedves Hildaa! Én nem szimpatizálok egyik párttal sem, mert szerintem együtt felelnek az elmúlt 22 évért, de véleményem szerint még kicsit jobban körül kellene nézni a világban. Kaposváron sem rózsás a helyzet. Talán még több szökőkutat kellene építeni. Ezer szerencse, hogy a Szivárvány előtti már nem zenél. Szörnyű volt állandóan Vivaldit hallgatni.
süti beállítások módosítása